Yumuşak ve Sert Sıfırlama Moto X4

Moto X4'ün nasıl yumuşak veya sert sıfırlanacağını öğrenin. Telefonunuzla ilgili sorun yaşıyorsanız, yazılım sıfırlaması gerekebilir. Telefonun mülkiyetini değiştiriyorsanız veya telefon tamir edilemeyecek şekilde arızalandıysa, fabrika ayarlarına sıfırlama gerekebilir. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi için iki farklı yöntem vardır.

  • Soft Reset'e Atla
  • Bootup Hard Reset'e Atla
  • Menüye Atla Sıfırla

Yumuşak Sıfırlama

  • Cihazınız donmuşsa veya cevap vermiyorsa, “ Güç ” düğmesini yaklaşık 10 saniye basılı tutarak cihazı sıfırlayabilirsiniz.

Yazılım sıfırlama, cihazdaki verileri silmez.

Fabrika sert sıfırlama

Fabrika ayarlarına sıfırlama, cihazı fabrika varsayılan ayarlarına sıfırlar ve cihazdaki tüm verileri siler.

Seçenek 1 - Aygıt Başlangıcından

  1. Cihazı kapatın.
  2. Cihazı açmak için “ Power ” düğmesine basarken, sağ taraftaki “ Volume Down ” düğmelerini basılı tutun.
  3. Boot Mode Selection Menu göründüğünde “Volume Down” düğmesini bırakın.
  4. Seçimi " Kurtarma Modu " olarak değiştirmek için ses seviyesi düğmelerini kullanın. Seçim yapmak için “ Güç ” düğmesine basın.
  5. Kurtarma ekranı görünür. Kurtarma ekranından, “ Güç ” düğmesini basılı tutun, ardından iki saniye boyunca “ Ses Açma ” düğmesine basın. Sonra 2 saniye sonra “ Sesi Aç ” düğmesini bırakın. Cihaz yeniden başlarsa, 1 ile 5 arasındaki adımları tekrar deneyin.
  6. Kurtarma Menüsü görünene kadar “ Güç ” tuşunu basılı tutmaya devam edin.
  7. Seçimi “ verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırla ” ya değiştirmek için ses düğmelerini kullanın, ardından seçmek için “ Güç ” düğmesine basın.
  8. Evet ” seçeneğini seçin.
  9. Moto X4 fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini başlatır. Tamamlandığında, “ Yeniden başlat ” ı seçmeniz istenecektir.

Seçenek 2 - Android Menüleri

  1. Ayarlar ” uygulamasını açın.
  2. Yedekle ve Sıfırla ” seçeneğini seçin.
  3. Fabrika verilerine sıfırla ” düğmesine dokunun.
  4. Telefonu sıfırla ” seçeneğini seçin.
  5. Her şeyi sil ” i seçin.

Moto X4 fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini tamamlar. Tüm veriler ve ayarlar silinecek. Verileri geri yüklemek isterseniz, Kişiler veya Takvim’inizdeki öğeler Google hesabınızdan yeniden senkronize edilmeli ve uygulamalarınız (ödediğiniz olanlar bile) Google Play'den yeniden indirilebilir.